Pasta servera “Zimbra” ieviešana mazā birojā - Ozoliņš, Andis (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba “Pasta servera Zimbra ieviešana mazā birojā” mērķis ir aizvietot birojā esošo pasta serveri un tā vietā ieviest pasta serveri Zimbra. Lai šo mērķi īstenotu, darba gaitā tika izpētīta Zimbras dokumentācija, tika veikta servera un tīkla sagatavošana Zimbras uzstādīšanai, tika uzstādīts un konfigurēts pasta serveris Zimbra, tika veikta lietotāju migrācija no esošā pasta servera uz pasta serveri Zimbra, kā arī tika izveidoti risinājumi Zimbras rezerves kopiju veidošanai un sistēmas atjaunošanai.

The main goal of the paper “Implementation of Zimbra mail server in a small office” is to replace the old mail server in the office with Zimbra mail server. To achieve this goal the documentation of Zimbra mail server was researched then server and network was configured for Zimbra installation and then Zimbra itself was installed and configured, users were migrated form the old mail server to Zimbra mail server and solutions that allow to backup and restore Zimbra were created.
Implementation of Zimbra mail server in a small office
Keywords: Datorzinātne; Zimbra; pasta serveris; rezerves kopijas; lietotāju migrācija