Jifo spēles programmēšana - Jauja, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2015)
Šajā kvalifikācijas darbā ir aprakstīta 2D puzles veida spēle radīta iericem ar dažādām operētājsistēmam(Windows,IOS,Android).Spēle piedāvā vairākus līmeņus ar vairākiem pretiniekiem un dažādiem speles elementiem piedavajot mainīgu sarežģītības pakāpes lidz ko spēle progresē. Tā kā spēles grafiskio daļu izmeri ir diezgan lieli speles izmers lidz ar to ir liels un spēle parstaj darboties uz vecākām iericēm kurmam nav pietiekami RAM atmiņas.Sakumā spēle bija paredzēta tikai Ipad, bet spēle ir izveidota, lai ta darbotos uz iepriekš minētajam operētājsistēmam. Spēle izveidota C# programmēšanas valodā, Unity vidē.(izmantojot tā dzinuli)

This document describes a 2D puzzle type of game designed to work on several platforms(Windows,IOS,Android). Game features multiple levels with multiple enemies and different gameplay elements for varying difficulty levels as game progresses. As the game has rather large graphical objects, size of the game is rather large and will crash on older devices that doesn't have enough RAM memory.But overall game was supposed to be developed in mind to work on newest Ipad only, yet game has been built to run on previously mentioned platforms as well. Game has been developed in C# programming language in Unity envieroment(using its engine).
Jifo game development
Keywords: Datorzinātne; c#; Unity; Android; IOS