Latvijas mežu vēsture (līdz 1940. gadam): mežu vēstures bibliogrāfija - Alika, Zane; Apele, Sandra; Paukšēna, Diāna; Ranka, Sandra; Treide, Gita; Pasaules Dabas Fonds (WWF). Latvijas programma; Latvijas Universitāte. Bibliotēka (Latvijas Universitāte, 1996)
Saturs: Ievadam 3 Rādītājā lietotie saīsinājumi 4 Vispārējie materiāli 6 Mežu politika un likumdošana 24 Mežainība. Koku sugas 37 Meža dzīvnieki un medniecība 49 Meža izmantošana 56 Meža blakus izmantošana 62 Meža materiālu eksports un imports 64 Meža muzeji 68 Personālijas 69
Mežu vēstures bibliogrāfija
Keywords: Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; Meži - bibliogrāfiskais rādītājs; Mežkopība Latvijā - bibliogrāfiskais rādītājs; Mežsaimniecība Latvijā - bibliogrāfiskais rādītājs; Forests - bibliographical index