Personīgās zināšanu sistēmas - Poļakova, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2016)
Darba tika izpētīts, kas ir personīgas zināšanas, personīgo zināšanu pārvaldība un personīgo zināšanu sistēmas, un kādas ir to svarīgākās funkcijas. Balstoties uz pētījumu, tika izstrādāts risinājuma prototips, izmantojot grafu datubāzi neo4j un jQuery bibliotēku. Tika definēts virziens tālākai sistēmas izstrādei.

The purpose of this work was to research what is personal knowledge, personal knowledge management and personal knowledge systems, and aldo define its main functions. Based on the research there was developed prototype of the system. It was created using neo4j graph database and jQuery language. Author defined direction of the future work.
Personal knowledge systems
Keywords: Datorzinātne; personīgas zināšanas; personīgo zināšanu pārvaldība; grafu datubāze; personal knowledge