Tīkla vadības sistēmas paplašināšana - Ziemelis, Uģis (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darbā tiek apskatīts telekomunikāciju tīkla pārvaldības sistēmas paplašināšanas un modernizācijas projekts, kuru darba autors realizējis operatora Optex Telecom tīklā. Darba galvenie uzdevumi bija jaunu serveru ieviešana un integrācija esošajā tīkla infrastruktūrā, līdzšinējās tīkla vadības sistēmas problēmu apzināšana un novēršana, kā arī papildus funkcionalitātes nodrošināšana.

This qualification work is based on Telecommunications Network Management System advancement and modernisation project, which has been accomplished by the author in the Optex Telecom network. Among main targets were implementation of new network management system servers and integration into existing network infrastructure, acknowledgement and prevention of current system weakneses, as well as provisioning of new functionality.
Network Management System advancement
Keywords: Datorzinātne