A/S " Latvijas kuģniecība" mārketinga politikas izstrādāšana - Baženova, Nataļja (Latvijas Universitāte, 2010)
Tāpat kā pasaules finanšu krīzi arī ekonomisko krīzi kuģniecības nozarē vēstīja daudzi analītiķi, bet šodien neviens nevar dot precīzas prognozes par iespējamo krīzes perioda beigām. Uzņēmumiem nepieciešams pieņemt jauno realitāti, jānosaka galvenie riski un jāiemācās ne tikai izdzīvot, bet arī paaugstināt savu konkurētspēju krīzes apstākļos. Dotā bakalaura darba mērķis ir izpētīt mārketinga stratēģijas teorētiskos aspektus un pielietojamības iespēju AS „Latvijas kuģniecības” antikrīžu darbības ietvaros. AS "Latvijas kuģniecība" ir viens no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem, kas daudzus gadus efektīvi strādā ārējā tirgū, tāpēc šī uzņēmuma pieredzes novērtējums ir īpaši derīgs gan pārējiem Latvijas uzņēmumiem, gan mārketinga darbības organizācijai iekšējā tirgū, gan darbā starptautiskajā līmenī.

Equally with a world financial crisis, the economic crisis of maritime industry had portended by many analysts. But today no one can give the exact forecast about completion of the crisis period. Enterprises must accept new reality, define basic risks and learn not survive, but promote the competition advantages in the crisis conditions. Aim of this bachelor work - to investigate theoretical aspects and possibilities for application of marketing strategy within the anti-crisis activity of JSC "Latvian Shipping Company" (LSC). LSC is one of the largest national companies many years effectively has been working at the foreign market, therefore the evaluation of its experience, can be especially useful for Latvian enterprises in the organisation of their marketing activity as at the local market, as well in work on the international level.
IS "Latvian Shipping Company" Marketing Policy Elaboration
Keywords: Ekonomika