Darba inventāra uzskaites sistēma - Mickus, Mārtiņš Kristaps (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba inventāra uzskaites sistēma atvieglo darbu, nodrošinot izsekojamību darba inventāram, ja tas bieži tiek pārvietots uz dažādiem darbu objektiem. Sistēmas administrators var reģistrēt pamata informāciju par darbiniekiem, inventāru un darba objektiem. Darbiniekam automātiski tiek piešķirts identifikators ar ko darbinieks, ievadot arī savu paroli, var pieteikties sistēmā kur ir iespēja redzēt pieejamo inventāru. Darbiniekam ir iespēja nodot un paņemt inventāru, reģistrējot darba objektu kur konkrētais inventārs tiks izmantots, sistēma reģistrē paņemšanas un nodošanas laikus. Ir iespēja ziņot par bojātu inventāru un administratoram uzreiz tiek izsūtīts e-pasts ar bojājuma informāciju. Administratoram ir iespēja apskatīt inventāra izmantošanas vēsturi.

Work inventory registration system makes work easier by allowing inventory tracking if it is moved rapidly to different working objects. System administrator can register general information about employees, inventory and working objects. Employee automatically get assigned identification number which with password can be used to log into the system where it is possible to see available inventory. Employee can take and return inventory by registering working object where particular inventory will be used, time of action is recorded. It is possible to report damaged inventory and administrator instantly receives email message about the details. Administrator can see inventory usage history.
Work inventory registration system
Keywords: Datorzinātne; Inventāra sistēma; Darbarīku pārvalde; Svītrkodi; C#; Bojājumu ziņojumi