Latvijas matemātikas rajonu olimpiāžu uzdevumi un to risinājumi - Ozoliņa, Inese (Latvijas Universitāte, 2010)
Maģistra darbs „Latvijas matemātikas rajonu olimpiāžu uzdevumi un to risinājumi” veidots kā palīgmateriāls skolotājiem un skolēniem, kas gatavojas matemātikas olimpiādēm. Darbā tiek aplūkoti uzdevumi no 1975./76., 1976./77. un 1977./78. mācību gada rajona matemātikas olimpiādēm. Darbs sastāv no uzdevumiem, ieteikumiem, atrisinājumiem un komentāriem.

Master’s paper “The Latvian Regional Mathematics Olympiad Problems and Their Solutions” formed as an auxiliary material for teachers and pupils who are preparing for mathematical Olympiads. Problems from the school-years 1975/76-1977/78 regional mathematics Olympiads have been discussed in this paper. The paper consists of the problems, recommendations, solutions and commentaries.
The Problems of Latvian regional Mathematics Olympiad and solutions
Keywords: Matemātika