Investīciju avoti un to izmantošanas iespējas Latvijā - Skode, Jevgēnija (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēmas nosaukums ir „Investīciju avoti un to izmantošanas iespējas Latvijā”. Bakalaura darba mērķis ir, balstoties uz iegūto informāciju, izpētīt investīciju būtību un avotus. Darbā izstrādāti priekšlikumi investīciju piesaistei un izmantošanai. Darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā ir aplūkota teorētiskā daļa par investīciju veidiem. Otrajā daļā ir apskatīti investīciju avoti. Trešajā nodaļā ir aplūkotas iespējas investīciju izmantošanas pilnveidošanai nākotnē. Bakalaura darba iegūtie rezultāti ir teorētisko un praktisko jautājumu analizēšana un priekšlikumu izvirzīšana. Darba informācijas avoti ir speciālā ekonomiskā literatūra, interneta resursi, likumdošanas akti. Darba apjoms ir 69 lpp. Darbs satur 13 tabulas, 7 attēlus. Darbā izmantoti 45 informācijas avoti. Atslēgvārdi: investīcijas, vērstpapīri, fondi, uzņēmējdarbība.

Bachelor's work theme is Investment Sources and their Potential Utilization in Latvia. The aim of the Bachelor’s work is to analyse investment types and sources. Suggestions for attraction and use of investment sources are formulated in the work. The paper consists of 3 chapters. The first part describes theoretical aspects of the ways of investment and it’s nature. Investment sources are characterized in the second chapter. The third chapter analyses possible improvements in use of investments. Bachelor’s work results are theoretical and practical questions analyse and formulating of suggestions. Sources of work are regulations, special economic literature, and internet resources. The work consists 69 pages, 13 tables and 7 supplements. Work based on 45 information sources. Keywords: investments, securities, stuck fund, entrepreneurship.
Investment Sources and their Potential Utilization in Latvia
Keywords: Ekonomika