Izziņas un sadarbības prasmju attīstīšana, realizējot ilgtermiņa starppriekšmetu projektu – lietotnes izveide code.org vidē - Grīvans, Gatis (Latvijas Universitāte, 2018)
Bakalaura darbā tiek pētīta un aprobēta ilgtermiņa starppriekšmetu projektu metode, analizēts tās lietderīgums sadarbības un izziņas prasmju attīstībai. Darba mērķis - attīstīt projektu metodi par pamatisntrumentu programmēšanas pamatu mācīšanai vidusskolā, to aprobēt, analizējot pozitīvos aspektus un novēršot nepilnības.

The present bachelor paper studies and approbates a method of long-term interdisciplinary projects, analyzes its utility for developing cognitive and collaborative skills. The aim of this paper is to develop the project method as a basic tool for teaching the basics of programming in a secondary school, to approbate it, analyzing positive aspects and eliminating deficiencies.
The development of cognitive and collaborative skills through a long-term interdisciplinary project - creating an application in the Code.org environment
Keywords: Pedagoģija; projektu metode; programmēšana; starppriekšmetu saikne; radošums