Obligātās veselības pārbaudes funkcionalitāte personāla uzskaites lietojumprogrammā KADRI - Kaupužs, Ainārs (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba “Obligātās veselības pārbaudes funkcionalitāte lietojumprogrammā KADRI” ietvaros tika papildināta personāla uzskaites lietojumprogramma KADRI ar obligātās veselības pārbaudes funkcionalitāti, kas ļauj daļēji automatizēt obligāto veselības pārbaužu veikšanas procesu ieviešot datu masveida aizpildes mehānismu. Datu masveida aizpildes mehānisms spēj saglabāt datus vairākiem darbiniekiem un, izmantojot šos saglabātos datus, ļauj uzģenerēt obligātās veselības pārbaudes karti vairākiem darbiniekiem gala rezultātā izveidojot vienotu datni, kurā ir visu izvēlēto darbinieku obligātās veselības pārbaudes kartes. Izstrādātā funkcionalitāte galvenokārt ir paredzēta darba aizsardzības speciālistiem. Risinājums tika izstrādāts, izmantojot PL/SQL Developer, Microsoft Visual Studio rīkus, ASP.NET MVC.

During the qualification work, the personnel accounting application KADRI was supplemented with a functionality for mandatory health examinations, which allows for the partial automation of the process of conducting mandatory health examinations by introducing a data mass filling mechanism. The data mass filling mechanism is able to store data for multiple employees and, using this stored data, generates mandatory health examination cards for multiple employees, ultimately creating a single file containing the mandatory health examination cards for all selected employees. The developed functionality is mainly intended for labour protection specialists. Solution was developed using PL/SQL Developer, Microsoft Visual Studio tools, ASP.NET MVC.
Mandatory health examination functionality in the personnel accounting application KADRI
Keywords: Datorzinātne; personāla uzskaites lietojumprogramma; obligātā veselības pārbaude; PL/SQL Developer; Microsoft Visual Studio; ASP.NET MVC