Personāla motivācijas sistēma starptautiskajo viesnīcu ķēdē Uzbekistānā - Rasulov, Abduvokhid (Latvijas Universitāte, 2020)
Šis pētniecības darbs bija vērsts uz esošās starptautiskās viesnīcu ķēdes personāla motivācijas sistēmas analīzi un novērtēšanu, lai izstrādātu pasākumus tās uzlabošanas turpināšanai Uzbekistānā, jo šī pētījuma pētījumu problēma ir nepietiekams personāla apmierinātības līmenis ar galveno darba motivāciju. Maģistra darba tēma ir Personāla motivācijas sistēma starptautiskajās viesnīcu ķēdēs Uzbekistānā; teorētiskā pirmā daļa satur personāla motivācijas sistēmas teorētiskos aspektus. Otrajā daļā aprakstīta starptautisko viesnīcu ķēžu pieredze darba procesā Uzbekistānā un to metode darbinieku motivācijas paaugstināšanai. Maģistra darba praktiskās daļas ietvaros autors analizējis ar pētījumiem saistītās aptaujas anketu ar starptautiskās viesnīcas pārstāvi.

This research work focused on analyzing and evaluating the existing international hotel chain personnel motivation system to develop measures for continuation of its improvement in Uzbekistan as the research problem of this study is an insufficient level of personnel satisfaction with the main work motivationю The theme of the Master thesis is Personnel motivation system in international hotel chains in Uzbekistan; the theoretical first part contains theoretical aspects of personnel motivation system theoretical framework of the research. The second part defines the experience international hotel chains in Uzbekistan process of working and their method for increasing motivation of employee. Within the Practical Part of the Master thesis, the author has analyzed a research related survey questionnaire with representative of international hotel.
Personnel motivation system in international hotel chains in Uzbekistan
Keywords: Vadībzinātne; International hotel chain, motivation system, personnel; International hotel chain, motivation system, personnel; International hotel chain, motivation system, personnel; International hotel chain, motivation system, personnel; International hotel chain, motivation system, personnel