Degvielas piedevu pieprasījuma prognozēšana, izmantojot garas un īsas atmiņas tīklus - Gagainis, Oskars (Latvijas Universitāte, 2025)
Degvielas piedevu pieprasījuma prognozēšana, izmantojot garas un īsas atmiņas tīklus

Fuel Additive Demand Forecasting With Long Short-Term Memory Networks
Fuel Additive Demand Forecasting With Long Short-Term Memory Networks
Keywords: Datorzinātne