Digitālā mārketinga ietekme uz zīmola tēlu un pirkuma lēmumiem - Hodova, Irina (Latvijas Universitāte, 2024)
Pētījuma problēma: kā digitālais mārketings ietekmē zīmola tēlu un pirkuma lēmumus? Šī darba mērķis ir rūpīgi izpētīt digitālā mārketinga daudzpusīgo ietekmi uz zīmola tēlu un pirkuma lēmumiem. Šī pētījuma rezultāti apstiprināja digitālā mārketinga ietekmi uz zīmola tēlu un pirkuma lēmumiem. Izvirzītā hipotēze tika apstiprināta. Šis zinātniski pētnieciskais darbs sastāv no ievada, teorētiskās daļas, praktiskās daļas, secinājumiem, izmantotās literatūras sarakstiem, pielikumiem.

Research Problem: How does digital marketing influence brand image and purchase decisions? The goal of this thesis is to meticulously investigate the multifaceted influence of digital marketing on brand image and purchase decisions. The results of this study confirmed the impact of digital marketing on brand image and purchase decisions. The proposed hypothesis was confirmed. This scientific research work consists of an introduction, theoretical part, practical part, conclusions, lists of used literature, appendices.
The Impact of Digital Marketing on Brand Image and Purchase Decisions
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; digitālais mārketings; zīmola tēls; pirkuma lēmumi; ietekme