Mazā sēņu grāmatiņa - Kuzņecova, Kristīne (My University, 2021)
Raksts par grāmatu "Praktiskā sēņu zinātne" (Praktische Pilzkunde), kas tika izdota 1919. gadā sērijā "Miniatūru bibliotēka" (Miniatur-Bibliothek). Grāmata ir par tā laika Vācijā izplatītākajām sēnēm, to lietošanu un drošu lietošanu uzturā. Grāmata glabājas Latvijas Universitātes muzeja Botāniskajā un mikoloģijas kolekcijā.

An article about book "Practical mushroom science" (Praktische Pilzkunde) that was published in 1919 in series "Miniature library" (Miniatur-Bibliothek). The book is about the most common mushrooms in Germany at that time, their use and safe consumption. Book is stored in the Museum of the University of Latvia Botanical and Mycological collections.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology::Plant physiology; sēnes; grāmata