"Okarte" reklāmas kampaņas "Onedēļa" komunikācija internetā 2013. gadā - Volonts, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir “"Okarte" reklāmas kampaņa "Onedēļa" komunikācija internetā 2013. gadā”. Tēma par zīmola komunikāciju interneta vidē ir aktuāla, jo interneta lietotāju skaits Latvijā aug katru gadu. Latvijā strādājošiem zīmoliem arvien biežāk jāsaskarās ar savu mērķauditoriju, izmantojot internetu. Bakalaura darba pētījuma mērķis ir izpētīt kā “Latvijas Mobilā Telefona” priekšapmaksas kartes “Okarte” zīmols komunicē savu tēlu un reklāmas kampaņu interneta vidē 2013.gadā. Šajā pētījumā tiek apskatīti teorētiskie materiāli par sociālo tīklu uzbūvi, interneta attīstību, digitālajiem medijiem. Bakalaura darba pētījumā tiek izmantotas anketēšanas, intervēšanas un datu analīzes metodes Atslēgas vārdi: Digitālie mediji, telekomunikācijas, zīmols, jauniešu auditorija, digitālais mārketings

The theme of the bachelor's thesis is “"Okarte" advertising campaign "Onedēļa" online communication in 2013”. Topic of brand communication in Internet environment currently is very important because number of Internet users in Latvia increases each year. Brands in Latvia have to come into contact with their audience in Internet environment more often than ever before. The purpose of this study is explore how the image and the advertising campaign of brand „Okarte” – a LMT prepaid card – is communicated via Internet in 2013. Topics discussed in theoretical material of this study are structure of social networks, development of the Internet and digital media. Methods used in the study include surveys, interviews and methods of data analysis. Keywords: Digital Media, telecommunications, brand, youth audience, digital marketing
“Okarte” advertising campaign "Onedēļa" online communication in 2013
Keywords: Komunikācijas zinātne