Pacientu aprūpe pēc ceļa locītavas endoprotezēšanas - Gūtmane-Sudarenko, Sandra (Latvijas Universitāte, 2024)
Ir apkopotas un analizētas teorētiskās zināšanas,zinātniskā literatūra par ceļu sāpēm,iespējamo saslimšanu un endoprotezēšanu,pacientu sagatavošanu pirms un pēc operācijas,izanalizētas rehabilitācijas iespējas.Ir veikts empīrisks pētījums.

Theoretical knowledge,scientific literature on knee pain,possible illness and endoprosthesis,preparation of patients before and after surgery,rehabilitation possibilities have been compiled and analyzed.An empirical study has been conducted.
Postoperative knee replacement surgery
Keywords: Veselības un sporta zinātnes; aprūpe; ceļu; locītavas; endoprotezēšana