Risinājumi informācijas attēlošanai un ērtākas funkciju izpildes nodrošināšanai uz dažādām tīmekļa pārlūka ierīcēm - Dālmanis, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā mērķis ir izpētīt un salīdzināt populārākās metodes informācijas attēlošanai un ērtākas funkciju izpildes nodrošināšanai uz dažādām tīmekļa pārlūka ierīcēm. Izveidot vadlīnijas, pēc kurām noteikt, kurš risinājums atbilsts konkrētajām mobilās vietnes prasībām un kā tas spēj atrisināt konkrētas mobilo vietņu izveides problēmas.

The purpose of this work is to research and compare the most popular methods of mobile website information layout and feature displaying that ensure compliance with various devices. To create guidelines which determine the best solution to suit the specific requirements of the mobile site and how the specific solution can solve a particular problem of mobile site development.
Solutions to display information and to ensure convenient function compliance with the various web browser devices
Keywords: Datorzinātne