Veselīga dzīvesveida pārvaldības lietotne - Dāvids, Rihards (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbā ir izstrādāta veselīga dzīvesveida pārvaldības sistēma tīmeklī, tā kā viņa ir veidota ar React palīdzību, ir iespējams lietot konkrēto lietotni pārlūkprogrammā. Līdz šim skatoties uz lielāko daļu sporta lietotņu ir saskatāma viena kopēja īpašība tā ir vienkāršības un vienotības trūkums. Ir ļoti daudz visvisādu programmu, kuras veic funkcijas līdzīgas kā darbā izstrādātā lietotne, bet lielākā daļa no tām veic tikai vienu funkciju, proti, dod iespēju veidot treniņu kompleksus, vai skaitīt uzkrātās kalorijas, kas padara procesu grūtāku, jo ir jālēkā no lietotnes uz lietotni, ir programmas, kuras piedāvā abus variantus, bet tie ir slēgti aiz samaksas sliekšņa. Konkrētā darba mērķis ir tikt gala ar šo problēmu, izveidojot sistēmu kura palīdzēs sekot līdzi visām veiktajām darbībām, proti, uzturam un sportam. Padarot savu darbību veikšanu, aprakstīšanu un pārskatu ērtāku. Lietotne dod iespēju lietotājiem veidot, pievienot, dzēst un mainīt savus datus, konkrētos sistēmas segmentos. Sporta sistēmas daļā lietotājs spēj izveidot vingrinājumu to aprakstot, pēc kā spēj veidot vingrinājumu kompleksus ar iespēju pēc izveides to izpildīt, ar izveidoto, vingrinājumu izpildes sistēmu. Uztura lietotnes daļa darbojas līdzīgi lietotājam ir iespējams pievienot tikko uzkrātos kalorijas caur ēdienu pievienošanu, ar kuru palīdzību ņemot vērā cilvēka ievadītos datus programma aprēķinās un attēlos dienas veikto progressu. Sociālā lietotnes daļa ļauj sekot citiem lietotājiem dalīties ar sevis izveidotiem vingrinājuma kompleksiem un veikt ierakstus jaunumu sadaļā, kurus pēc tam spēs apskatīt sekotāji. Kā jau tika minēts lietotne tika veidota ar React un Firebase palīdzību, kas ļāva veidot izveidot tīmekļa lietotni priekš visām ierīcēm, kurām ir pieejams pārlūks.

Healthy lifestyle management app In the course of my qualification work there has been developed a healthy lifestyle management system for web, since it is designed with React, it is possible to use the app in question in the browser. So far, looking at most fitness apps we can see one common characteristic, it's a lack of simplicity and unity between these applications. There are a lot of programs that perform functions similar to that of qualification works developed app, but most of them do only one function, namely the ability to build training complexes, or counting accumulated calories, which makes the helathy lifestyle managment process more difficult because you have to jump from app to app, there are programs that offer both options, but they are closed behind the pay wall. The aim of this work is to deal with this problem by creating a system that will help keep track of all the activities that have been carried out through the day, namely nutrition and sport. Making your actions, describing and reporting your days work more convenient. The application enables users to create, add, delete, and change their data, in specific segments of the system. In the part of the fitness system, the user is able to create an exercise by describing it, after that user is capable of building a set of exercises with the ability to perform it once created, with the built, fitness timing system. The nutrition app gives the user ability to add newly accumulated calories through the addition of food that takes into account the users data the program will calculate and display, by daily progress. The social app part allows you to follow other users to share exercise complexes created by themselves and make entries in a news section that will then be able to be viewed by followers. As was mentioned, the app was built with the help of React and Firebase, which allowed the development of web application that is available to every platform that has access to web browser.
Healthy lifestyle managment app
Keywords: Datorzinātne; uzturs; sports; tīmekļa lietotne; pārlūks; React