Tīmekļa vietnes "The Glass Bead Game" - Spēļu katalogs - Arbidāns, Aivars (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba mērķis ir aprakstīt izstrādātu tīmekļa vietnes “The Glass Bead Game” spēļu katalogu, kur ir iespējams ērti atrādīt lietotāju pievienotās spēles. Sistēmas lietotājiem ir iespēja apskatīt pamatspēles, kas ir sadalītas pa kategorijām, pamatspēļu variācijas, ja tādas ir un iespēja iegūt informāciju par katru spēli individuāli. Tāpat lietotājiem ir iespēja meklēt spēles pēc nosaukuma vai to atslēgvārdiem. Izstrāde ir pilnībā dokumentēta, iekļaujot tajā prasību specifikāciju, projektējuma aprakstu un testēšanas dokumentāciju. Projekts realizēts pēc spējās izstrādes metodoloģijas. Programmatūras izstrādes procesā izmantota satura pārvaldības sistēma Joomla!, programmēšanas valodas HTML, CSS, PHP, AngularJS un MySQL Server datubāžu pārvaldības sistēma.

The purpose of thesis is to describe the development of game catalogue in “The Glass Bead Game” web site where it is easy to show other user added games. Systems users are allowed to view added games who are divided into six categories, game variations if there are any added and also get information about every game individually. Users can also search for games using games name or it's keywords. Development is fully documented, including requirements specification, design and testing documentation. The software product described in this documentation is developed using Joomla! content management system, programming languages HTML, CSS, PHP, AngularJS and MySQL Server databases management system.
Web site "The Glass Bead Game" - Game catalogue
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; spēļu katalogs; spēļu attēlošana; spējā izstrāde; Joomla!