Grāmatvedības iekšējās kontroles pilnveidošana SIA "Balttranslaine" - Kolodinska, Aļona (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darbs „Grāmatvedības iekšējās kontroles pilnveidošana SIA "Balttranslaine"" izstrādāts ar mērķi noteikt grāmatvedības kontroles pilnveidošanas iespējas un virzienus SIA „Balttranslaine”. Darbā ir izvērtēta SIA „Balttranslaine” iekšējās grāmatvedības kontroles sistēma un izstrādāti priekšlikumi tās pilnveidošanai, pamatojoties uz grāmatvedības kontroles būtības un tās vieta kopējā uzņēmuma iekšējās kontroles sistēmā izpēti, kā arī Latvijas normatīvo aktu prasībām grāmatvedības kontroles sistēmas izveidei un uzturēšanai uzņēmumos. Darbs sastāv no ievada, četrām nodaļām, desmit apakšnodaļām, rezultātiem, secinājumiem un priekšlikumiem. Darba kopapjoms – 76 lpp, darbā iekļautičetri attēli unčetras tabulas. Darba izstrādē izmantoti 20 literatūras avoti. Atslēgvārdi: grāmatvedība, grāmatvedības kontrole, iekšējās kontroles sistēma

Master's thesis "Internal Accounting Control Improvement in Ltd."Balttranslaine"" is designed to determine the potential and directions for improving accounting controls Ltd. "Balttranslaine". The paper assesses Ltd. "Balttranslaine" internal accounting control system and develops proposals for its improvement, based on research on accounting control nature and its place in the overall company's internal control system, as well as the Latvian laws and regulations for construction and maintenance of accounting control systems in companies. The work consists of an introduction, four chapters, ten sub-sections, results, conclusions and proposals. Total amount of work - 76 pages, the work included in the four illustrations and four tables. 20 sources or information are used in the paper. Keywords: accounting, accounting controls, internal control system
Improvement of internal book-keeping control at company "Balttranslaine"
Keywords: Ekonomika