Darbinieku izaugsmes un pārraudzības platforma - Baumanis, Eduards (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt darbinieku izaugsmes un pārvaldības sistēmu līdz tās pirmajam etapam atbilstoši izvirzītajām prasībām. Sistēmas galvenais mērķis ir dot iespēju uzņēmumiem veicināt savu darbinieku izaugsmi kā arī atvieglot darbinieku pārvaldību. Pirmā etapa izstrādātās funkcijas, ļauj sistēmas lietotājiem izveidot apmācošos kursus saviem darbiniekiem, pārbaudīt savu darbinieku zināšanas ar sistēmā izstrādātiem testiem, vienoties par konkrētiem atalgojumu apmēriem, kontrolēt pieeju sistēmas funkcijām caur lomām, kā arī konfigurēt sistēmas lietotāju profilus un sistēmas iepriekš definētos iestatījumus. Šajā dokumentā ir aprakstīts sistēmas programmatūras prasības, projektējums, funkcionalitāte, pārvaldība, testēšana un tās pirmkods.

The purpose of this qualification work is to develop an employee growth and management system to its first development stage in accordance with the set requirements. The main goal of the system is to enable companies to promote the growth of their employees, as well as to facilitate employee management. The functions developed in the first stage allow system users to create training courses for their employees, create tests to confirm their knowledge, agree on specific salary amounts, control access to specific system functions through roles, as well as configure system user profiles and system predefined settings. This document describes the system software requirements, design, functionality, management, and its source code.
Employee Growth & Oversight Platform
Keywords: Datorzinātne; informācijas sistēma; pārraudzība; pārvaldība; uzņēmums; darbinieks