Publisko datu sistēmas administrēšanas moduļa uzlabošana - Jakubovskis, Andris (Latvijas Universitāte, 2016)
Darbā ir aprakstīts Valsts ieņēmumu dienesta publiskās datu bāzes administrēšanas moduļa uzlabošana, izmantojot Modelis-Skats-Kontrolleris (MVC) šablonu. Programmējot izmantota objektorientētā pieeja. Sistēmas pamatbūtība ir ļaut administratoram veikt pārskatus par ierakstu skaitiem gan oriģinālajā datu bāzē, gan publiski pieejamajā datu bāzē.

The paper described the State Revenue Service public database administration module enhancement through a Model-View-Controller (MVC) pattern. Object-oriented approach is used for programming. The core of the system is to allow the administrator to carry out the number of entries in both the original database and publicly available database.
Improvement of public data system's administration module
Keywords: Datorzinātne; publiskā datu bāze; administrēšanas modulis; pārskats; MVC