Accenture biroju katalogs Android platformā - Mežavilks, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2011)
Lielu uzņēmumu, kuru biroji atrodas daudz un dažādās valstīs, darbinieki, dodoties komandējumā, dažkārt saskaras ar grūtībām nokļūt līdz attiecīgajam birojam. Kvalifikācijas darba „Accenture biroju katalogs Android platformā” ietvaros izstrādāju lietojumprogrammu „Accenture”, kas piedāvā ātri un ērti aplūkot informāciju par biroja atrašanās vietu un to kā nokļūt līdz birojam un, pievienojot birojus izlasei, ļauj aplūkot informāciju vēl ātrāk. Tā kā lietojumprogrammai nav nepieciešams savienojums ar internetu, tā tas ir ērts palīglīdzeklis uzņēmuma darbiniekiem dodoties komandējumā uz citiem birojiem ārvalstīs. Izstrādātā lietojumprogramma būs pieejama uzņēmuma „Accenture” darbiniekiem, lai atvieglotu nokļūšanu līdz birojiem ārvalstīs un ātri uzzinātu pamatinformāciju par birojiem.

The employees of large international enterprises face the difficulty of finding way to the desired office when arriving in a different country. Therefore, application named “Accenture” was developed during the qualification work “Android Accenture office directory”. It offers the possibility to browse the information about the location of the office and the route to it. Personalized favourites allow the user to browse the information even faster. As the application does not require a connection to the Internet, it is a great tool for the employees of the company during their business trips abroad. The produced software will be accessible to the employees of the “Accenture” enterprise to provide the basic information about the offices around the globe and to ease their arrival to the offices abroad.
Android Accenture office directory
Keywords: Datorzinātne