Uzdevumu risināšanas prasmju veidošana 7.klases ģeometrijas kursā - Ķipāne, Inga (Latvijas Universitāte, 2009)
Diplomdarbs veidots kā palīglīdzeklis skolotājiem un 7. klases skolēniem, lai palīdzētu veidot un attīstīt skolēnu prasmes ģeometrijas stundās, kā arī skolotājiem skolēnu zināšanu pārbaudei. Darbā tiek veikts neliels ieskats kā pēdējo gadu garumā mainās pamatskolas skolēnu vispārīgais izglītības līmenis, tajā skaitā arī dabaszinātnēs, kur ietilpst matemātika. Šeit var aplūkot 7. klases mācību programma ģeometrijā. Darbā piedāvāju uzdevumus par katru tēmu, kurus skolēni varēs izmantot savu prasmju veidošanai.

The diploma paper has been created as a supplementary material teachers and students of 7th form in order to promote the development of skills in geometry lessons and also for the teachers to test students' knowledge. There is s brief insight of how the general educational lever has changed during the past years not only in mathematics but also in natural sciences where mathematics is also present. Here one can examine the geometry syllabus in 7th form. The author offers assignments on each theme and the students will be able to use them for the development of their skills.
Development of task solving skills in the course of Geometry in 7th form
Keywords: Pedagoģija