Tiešsaistes labdarības sistēma - Šahtjora, Valērija (Latvijas Universitāte, 2017)
„Tiešsaistes labdarības sistēma” ir sistēma, ar kuras palīdzību cilvēki spēs uzzināt un apskatīt dažādus labdarības pasākumus, kuri ir plānoti tuvāka laikā. Cilvēki spēs pieteikties izvēlētiem pasākumiem, piedalīties tajos un lejupielādēt bildes, ja vēlās. Galvenais uzdevums ir izveidot strādājošu sistēmu, kura spētu lietotājiem nodrošināt dažādas funkcijas. Savu aktualitāti sistēma gūst, jo atvieglo labdarības pasākumu reklamēšanu, kā arī cilvēku piesaistīšanu un statistikas veidošanu. Darbā aprakstītas ne vien konkrētas sistēmas funkcionālās un nefunkcionālās prasības, norādīts kādas tabulas veidot datu uzglabāšanai, bet arī ir apskatāms kā jāizskatās lietotāja saskarnei. Sistēma ir izveidota pēc spējās (Agile) izstrādes metodes. Izstrādes vide – Visual Studio 2015, ASP.Net, C# programmēšanas valoda, SQL Server 2014 datu bāze.

"Online charity system" is a system through which people will be able to find and view a variety of charity events that are planned for the near future. People will be able to apply for selected activities to participate in and download the pictures, if they see fit. The main task is to create a working system capable of providing users with a variety of functions. Topical system derives as facilitating charity events advertising, as well as attracting people and of statistics. Work describes not only a system to functional and non-functional requirements set out in a table form for data storage, and also is a user interface should look like. The system is formed on the capabilities (agile) development techniques. Development Environment - Visual Studio 2015 ASP.Net, C # programming language, SQL Server 2014 database.
Online charity system
Keywords: Datorzinātne; sistēma; ASP.Net; C#; Entity Framework