Laimes rata spēles serviss - Eisaks, Raimonds (Latvijas Universitāte, 2025)
Laimes rata spēles serviss piedāvā lietotājiem aizraujošu un dinamisku spēlēšanas pieredzi, kur viņi var izvēlēties dažādus galdus un likt likmes uz dažādiem sektoriem. Lietotne nodrošina reāllaika spēles pieredzi, ļaujot spēlētājiem skatīties, kā mainās laimes rats un kā tiek sadalīti laimesti atkarībā no veiktajām likmēm. Serviss rada arī spēles datus citiem servisiem datu analīzei izmantojot Kafka klasterus. Papildus spēlei lietotājiem tiek piedāvāta iespēja sekot līdzi savai statistikai. Šī statistika ļauj spēlētājiem analizēt savu sniegumu, redzēt tendences un pieņemt pamatotus lēmumus nākamajās spēlēs. Lietotne arī nodrošina dažādus galdus, kas ļauj dažādiem lietotājiem spēlēt vienlaikus, kā arī izveidot savu privāto laimes ratu, kur piekļut var tikai ar paroli.

Spinning wheel game service offers users an engaging and dynamic gaming experience, where they can choose different tables and place bets on various sectors. The app provides a real-time gaming experience, allowing players to watch how the wheel spins and how winnings are distributed based on the placed bets. The service also generates game data for other services to analyze using Kafka clusters. In addition to the game, users are provided with the ability to track their statistics. This statistics feature allows players to analyze their performance, identify trends, and make informed decisions for future games. The app also supports multiple tables, enabling different users to play simultaneously.
Spinning wheel game service
Keywords: Datorzinātne; Scala; Akka Actors; Kafka; React.js; Websocket