Mājsaimniecību naudas uzkrāšanas iespējas Latvijā - Meldere, Iveta (Latvijas Universitāte, 2007)
Diplomdarbā “ Mājsaimniecību naudas uzkrāšanas iespējas Latvijā” ir pētītas un izanalizētas naudas līdzekļu ieguldīšanas iespējas Latvijas finanšu tirgū. Diplomdarba mērķis ir, pamatojoties uz piedāvātajiem naudas ieguldīšanas veidiem Latvijā, noskaidrot un izanalizēt termiņnoguldījumu, uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas un ieguldījumu fondu pielietojumu; izdarīt secinājumus un izvirzīt priekšlikumus mājsaimniecību uzkrāto naudas līdzekļu efektīvākai izvietošanai finanšu tirgū.

In degree work « Possibilities of accumulation monetary средтсв house хозяйтвами in Latvia » are studied and analyzed possibilities of investments of financial assets in the Latvian financial market. The purpose of the given degree work is, being based on offered variants of investments of means to study use of fixed deposits (deposits), memory insurance and investment funds, to draw conclusions and to put forward offers by the most effective kinds of an investment of the means saved up by house facilities in the financial markets.
Potentialities of housekemping's cash assets implementation in Latvia
Keywords: Finanšu menedžments