Karjeras izglītība ķīmijas priekšmeta apguvē - Folkmane, Māra (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā veikts literatūras apskats par ķīmijas priekšmeta mācīšanā izmantojamām mācību metodēm, to izvērtēšana. Veikts literatūras apskats par karjeras izglītību. Darba gaitā ir veikts pētījums par ķīmijas popularitāti skolās, par skolēnu nākotnes nodomiem saistībā ar ķīmiju. Kā arī veikts pētījums par mācību metožu izmantošanu ķīmijas priekšmeta mācīšanā.

В работе проведён осмотр литературы по употребляемым методам обучения предмета химии, её оценка. Проведён осмотр литературы по карьере образования. Во времья работы проводено исследование о популярности химии в школе, о намерениях школьников в будущем всвязи с химией. Как и проведено исследование по использованию методов обучения в изучении предмета химии.
Career education to master the chemistry disciplines
Keywords: Pedagoģija