Projekts: Uzņēmuma SIA "Par Tevi" dibināšana - Ozola, Megija (Latvijas Universitāte, 2018)
Projekta ideja ir dibināt jaunu uzņēmumu – Sabiedrību ar ierobežotu atbildību- SIA “Par Tevi”. Tas būs uzņēmums, kas iedzīvotājiem sniegs iespēju iegādāties unikālas un oriģinālas preces, kādas Latvijas tirgū vēl netiek piedāvātas. Uzņēmums radīs speciāli klientam individuāli izgatavotas un personalizētas preces. Daļu no piedāvāto preču klāsta sastāda unikālas spēļu kārtis (gan standarta spēļu kāršu komplekti, gan speciāli izgatavotas kārtis ar noteikumiem, kas piemēroti ballītēm un dažāda veida pasākumiem). Kāršu dizains būs atkarīgs no klienta vēlmēm, uz tām tiks attēlotas personalizētas, klientu izvēlētas fotogrāfijas un, ja nepieciešams, arī teksts. Otra daļa no piedāvātajām precēm būs dažādi citi atribūtu, kas lieliski piemēroti dažādiem dzīves notikumiem – korporatīviem pasākumiem, tematiskām ballītēm, sacensībām, kā arī citiem notikumiem, kurus ir vēlme darīt īpašus, radot vēlamo atmosfēru un noformējumu vai spējot atstāt kādu piemiņu no šī konkrētā notikuma. Būs pieejami dažāda veida preces – sertifikāti, medaļas, baloni, galda kartes, plakāti, kurus iespējams izgatavot balstoties uz konkrētā klienta vēlmēm.

This projects idea is to start a new company – Society with the limited responsibility – SIA “Par Tevi”. This will be a company, which will let customers to buy unique and original products, which there are none in the market of the Latvia now. It will be a chance to produce products specially made for customers desired specifications.Part of the product range takes the unique game cards (these could be standard game cards as well as specially made cards with rules for parties and other events). Card design will depend on the customers specification, and there will be personalized photos and text on them if, demanded by customer. Other part of the product range would take up other attributes, which would be a good match for all kinds of life events, like corporative events, tematic parties, competitions, and other events, where there is a need to make it more special, with the needed mood or to make the event memorizable. There will be different kind of products available like – certificates, medals, balloons, table cards, posters, which all will be produced based on customers demand.
Project: Establishment of "Par Tevi" LLC
Keywords: Finanses un kredīts; Uzņēmuma dibināšana; Personalizētas preces; Individuāla pieeja; Spēļu kārtis; Finanšu plāns