LDAP un Samba risinājuma ieviešana uzņēmumā - Logina, Baiba (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba "LDAP un Samba risinājuma ieviešana uzņēmumā" galvenais mērķis ir izveidot risinājumu vairāku uzņēmumu grupas datortīkla vienotās autentificēšanās un koplietošanas resursu sistēmas modernizēšanai. Darbā tiek aprakstīta dotā risinājuma ieviešanas gaita, kas ietver Samba servera konfigurēšanu, LDAP autentifikācijas sistēmas uzstādīšanu, automatizētu tīkla resursu pievienošanu darba videi un vienotu pielaides tiesību sistēmu dokumentiem. Rezultātā tika sastādīta instrukcija risinājuma ieviešanai.

The aim of qualification paper "Implementing LDAP and Samba solution for a company" is to modernize a single computers network authentication system and sharing of resources for a group of companies. The work describes the given solutions implementation process which includes Samba server configuration, setting up LDAP-based authentication, automount network drives to workstation and common permission system to documents. At the result the instructions for the implementation was created.
Implementing LDAP and Samba solution for a company
Keywords: Datorzinātne