Modinātaja rīka izstrāde Android ierīcem ar integrētiem Deezer mūzikas straumēšanas un laika ziņu servisiem - Taurenis, Arvis (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā “Modinātaja rīka izstrāde Android ierīcēm ar integrētiem Deezer mūzikas straumēšanas un laika ziņu servisiem” tika izstrādāta lietotne Android ierīcēm “wakeD”, kurā lietotājiem ir iespējams lietot modinātāja rīka funkcijas ar iespēju kā tā signālu izvēloties dziesmu sarakstu, mūzikas albumu, pēc žanra vai izpildītāja bāzēta radio kanālu no Deezer mūzikas straumēšanas servisa. Lietotne piedāvā apskatīt laika prognozes, lietotāja atrašanās vietā, kuras attēlotas ērti uztveramā veidā. Lietotne ir pieejama bezmaksas lejupielādei un lietošanai visiem Android ierīču lietotājiem.

In work “Alarm tool development for Android devices with integrated Deezer music streaming and weather forecast services” application for Android devices “wakeD” was developed in which users are able to use alarm tool functions with option to set alarm ringtone as album, genre of artist radio station or playlist from Deezer music streaming service. The application offers weather forecast at user’s current location presented in easily understandable style. Downloading and using application is free for all Android users.
Alarm tool development for Android devices with integrated Deezer music streaming and weather forecast services
Keywords: Datorzinātne; Modinātājs; Android; Deezer; Java