1933. gada 25. novembra jaunie krāsneši ar t/l I šarž!, oldermani un ekonomu - Latviešu studentu korporācija Latvia (My University, 1933)
Fotogrāfijā oldermanis, filistrs Valdis Oga ar jaunajiem krāsnešiem, kuri uzņemti par pilntiesīgiem latviešu studentu korporācijas Latvia locekļiem, saņemot savas korporācijas krāsu regālijas (krāsu deķeli un krāsu lentes): t/l I šaržētais, tautietis Edgars Ķiploks (1. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); zelta zēns Edgars Jēkabsons (2. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); zelta zēns Eduards Tīlis (3. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); zelta zēns Voldemārs Cifersons (4. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); zelta zēns Nikolajs Miklašēvičs (5. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); t/l oldermanis, filistrs Valdis Oga (6. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Ādolfs Lubaus (7. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Ernests Petersons (8. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Valdonis Lauge (9. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Nikolajs Kaziņš (10. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Kārlis Veide (11. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); NEZINĀMS (12. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latviešu studentu korporācija "Latvia"; Korporanti; Krāsneši; Amatpersonas; Studenti; Akadēmiskā mūža organizācija