Microsoft SQL serveris 2008 Pārskatu servisi. - Vugulis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā apskatīts un vispārīgi raksturots MS SQL Server 2008 Pārskatu Serviss, tājā iekļauti rīki un lietojumprogrammas.Praktiskā daļa ir veltīta divu DBVS - MS SQL Server un MySQL salīdzināšanai, SQL Server 2008 uzstādīšanai un Pārskatu Servera konfigurācijai. Atslēgvārdi: SQL serveris, pārskats, biznesa inteliģence, datu bāzes vadības sistēma

In the work viewed and generally described in MS SQL Server 2008 Reporting Services, it included tools and applications.Practical part is devoted for comparing DBMS - MS SQL Server and MySQL, SQL Server 2008 Reporting Server installation and Report Server configuration. Keywords: SQL Server, reports, business intelligence, data base management system
Microsoft SQL server 2008 Reporting services.
Keywords: Datorzinātne