IT nodrošinājuma efektivitāte un attīstības tendences mācību procesā un skolvadībā - Kozlovs, Ņikita (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbs ir veltīts mācību procesa optimizācijas un skolvadības informatizācijas problemātikai. Darbā ir apkopota un izanalizēta informācija par esošo mācību procesa organizāciju un skolvadības sistēmām, to ietekmi uz izglītības klientiem un izglītības klientu attieksme pret IKT ienākšanu izglītības iestādēs. Noskaidrota IKT ietekme uz izglītības attīstību, sniegta autora vīzija un ieteikumi IKT efektivitātes pilnveidošanai. Izveidots modelis IKT darbībai izglītības iestādē, ka arī ieteikumi IKT ieviešanai. Bakalaura darbā aprakstīta autora vīzijas un ieteikumu ieviešana reālā izglītības iestādē. No bakalaura darbā piedāvāta modeļa – 4 moduļi ir ieviesti reālā dzīvē. Bakalaura darbā ir 73 lapaspuses, 3 tabulas, 25 attēli, 3 pielikumi un 22 bibliogrāfiskie avoti.

Thesis is dedicated to informatization problem of teaching and school management optimization. Work is summarized in information analysis on the organization of the learning process and school management systems, their impact on education customers and education customer’s attitudes towards ICT in the schools. Clarified the impact of ICT on the development of education, given the author's vision and recommendations for ICT efficiency improving. Created a model for ICT school functioning, as well as recommendations for the implementation of ICT. Bachelor thesis also describes the author's vision and recommendations in real school.4 modules of model represented in work are implemented in real life. Bachelor has 73 pages, 3 tables, 25 figures, 3 appendices and 22 bibliographic sources.
IT efficiency and provision development in teaching and school management
Keywords: Datorzinātne