Automatizētas testēšanas pielietojums tīmekļa bāzētās sistēmās - Silavs, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs ir veltīts automatizētas testēšanas pielietojuma izpētīšanai un tās ieviešanai tīmekļa bāzētā sistēmā. Darbs sastāv no piecām daļām. Pirmajā nodaļā ir aprakstīta testēšanas teorija. Otrajā nodaļā ir aprakstīta automatizētas testēšanas tīmekļa bāzētās sistēmās principi un teorija. Trešajā nodaļā ir aprakstīta trīs automātisku testēšanu nodrošinošu rīku salīdzināšana. Ceturtajā nodaļā ir aprakstīta izvēlētā testēšanas rīka pielietojuma labā prakse. Un piektajā nodaļā ir aprakstīts izvēlētā ttestēšanas rīka praktisks pielietojums tīmekļa bāzētā sistēmā reālā projektā. Darba nobeigumā ir aprakstīti autora iegūtie rezultāti un pieredze automatizētas testēšanas ieviešanā tīmekļa bāzētā sistēmā.

Bachelors work is dedicated for exploring the usage of automated testing and implementing it in web based systems. The work consists of five parts. The first chapter describes the testing theory. The second chapter describes principles and theory of automated testing of web-based systems. The third chapter describes comparing of three testing tools, that provides automated. The fourth chapter describes the best practices of usage for selected testing tools. The fifth chapter describes the practical usage for selected testing tool in web-based system in real project. In the end of the work there are described author’s experience and results of implementing the automated testing in web based systems.
Usage of automated testing in web based systems
Keywords: Datorzinātne