Interneta radio vortāls - Kuļešova, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2009)
Darba mērķis ir izveidot ērtu, viegli pieejamu Interneta radio vortālu. Interneta radio vortāls ir virtuāls projekts, kas ļauj lietotājiem pašiem sastādīt savu dziesmu sarakstu un augšupielādēt sev tīkamās dziesmas, kā arī klausīties populāras vortāla dziesmas. Lai lietotājs varētu klausīties Interneta radio vortālu, viņam nav obligāti jābūt reģistrētam radio vortālā. Toties katram reģistrētam lietotājam ir savs dziesmu sarakstu. Kā arī lietotājam ir iespējams apskatīties savu klausītāko dziesmu statistiku, kā arī visa vortālā klausītāko dziesmu statistiku.

A work purpose is to create comfortable, easy in use and accessible Internet radio portal. Internet radio portal is a virtual project, which allows users to implant its song write, as also listens to popular portal songs. Users can be not registered in portal but they still can listen to music. But only registered users can upload they favorite songs and see they statistics in portal. Also users can watch all internet radio portal statistics for a week or month.
Internet radio vortal
Keywords: Datorzinātne