Taksometru pakalpojumu nozares novērtējuma “A” saimnieciskās darbības analīze - Petrova, Anna (Latvijas Universitāte, 2017)
Maģistra darba tēma ir “Taksometru pakalpojumu nozares uzņēmuma “A” saimnieciskās darbības analīze”. Maģistra darba mērķis ir izpētīt taksometru pakalpojumu nozares uzņēmuma “A” saimniecisko darbību un nozari, kurā tas darbojas, novērtēt finansiālo situāciju, izvērtēt attīstības iespējas un veikt uzņēmuma darbinieku aptauju un izstrādāt priekšlikumus uzņēmumu vadībai situācijas uzlabošanai. Maģistra darbs sastāv no 4 daļām: pirmajā - taksometru pārvadājumu nozares analīze; otrajā – uzņēmuma saimnieciskās darbības analīze; trešajā - finansiāla stāvokļa novērtējums, ceturtajā - bankrota iespējamības izvērtēšana. Darba apjoms ir 97 lpp., tajā ir ietvertas 6 tabulas, 53 attēli un 4 pielikumi.

The title of the master's work is “Taxi service industry SIA “A” an economic analysis”. The aim of the master's work is to analyze taxi service industry SIA „A” business operations, to evaluate the financial situation and evaluate opportunities for development, and also make analyzes the results of employee surveys. This work consists of 4 sections. In the first section the author analyzes the taxi transport sector in Latvia; the second - business operations analysis; the third - the financial situation evaluation, the fourth - bankruptcy probability assessment. The master’s work consists of 97 pages and contains 6 tables, 53 pictures and 4 appendices.
Taxi service industry SIA "A" an economic analysis
Keywords: Ekonomika; saimnieciskā darbība; risku analīze; finanšu analīze; taksometru pakalpojumi