Uzņēmuma "Mercury Group" klientu un sadarbības partneru uzskaites datu bāzes projekts - Beločicka, Karīna (Latvijas Universitāte, 2013)
Uzņēmuma „Mercury Group”, kura galvenā darbības sfēra ir kravu pārvadājumi un kravu ekspedīcija, veiksmīgu darbību Latvijā un Eiropā ir nodrošinājusi tieši klientu lojalitāte un partneru uzticamība. Uzņēmuma koncepcija balstās uz kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu klientiem, izmantojot, ar laiku izveidojušās, ciešas partnerattiecības ar pārvadātāju kompānijām. Laika gaitā, paplašinoties klientu lokam, sāk parādīties vajadzība pēc jaunākām tehnoloģijām. Klientu apkalpošanas servisā, saistībā ar datu apjomu un to apstrādes nepieciešamību, bija nepieciešams rast risinājumu, kas, pirmkārt, ļauj ērtāk un bez kavēšanās apstrādāt datus par klientiem un partneriem, un, otrkārt, ļauj ātrāk pārvaldīt informāciju par sniegtajiem pakalpojumiem – tas ir kravu pārvadājumiem. Diplomdarba mērķis ir izstrādāt SIA „Mercury Group” klientu un partneru datu bāzes projektu MS Access programmā, kura realizācija optimizētu uzņēmuma darbības metodes un uzlabotu servisa līmeni. Šī mērķa sasniegšanai tika izvirzī

The company's "Mercury Group", whose main business is freight forwarding and freight expedition has been successfully provided by Latvian customer loyalty and partner credibility. The company's concept is based on high quality services to customers through over time established close partnerships with the transportation companies. Over the years, by the increase number of clients appeared need for new-next generation technologies. Customer services took very long time, so there was solution to be made that, first of all, will convenient to operate and process data for customers and partners, on the other, will allow faster direct information about the services – freight forwarding. Diploma thesis main goal is to develop LLC "Mercury Group" customer and partner database in MS Access project, which realization will optimize business practices and improve level of service. To achieve this goal we overcame some challenges that are associated mainly with the transport logistics freight envi
Company "Mercury Group" customers and business partners accounting database project
Keywords: Vadībzinātne