Starpdisciplinārie pētījumi medicīnas koledžās: Tēžu krājums. - Latvijas Universitātes 79. starptautiskā zinātniskā konference (Latvijas Universitāte, 2021)
Latvijas Universitātes 79. starptautiskās zinātniskās konferences “Starpdisciplinārie pētījumi medicīnas koledžās” tēzes raksturo medicīnas koledžās veikto pētījumu daudzpusību, pētniecības kvalitāti un arī lietišķumu, kas šogad izceļas ar raksturvārdiem “drošība” un “atbildība”. Konferencē prezentēto un diskutēto jautājumu loks ievērojami pārsniedz veselības aprūpē apskatīto jautājumu loku un veicinās studentus, pētniekus un sociālos partnerus aktīvāk sadarboties ne tikai studiju kvalitātes uzlabošanā, bet arī pētniecībā.
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Studiju process- medicīnas koledža; Tiesu medicīna; Klasiskā kāju masāža; Antibakteriālo līdzekļu ietošana; Marfāna sindroms - aprūpes problēmas; Roku mikroflora; Hospitālās infekcijas; Dezinfekcijas līdzekļu efektivitāte; Vecmāšu darbība - vēsture; Malnutrīcija; Recepšu zāļu izsniegšana; Atbalsta un izglītošanas programma nedzirdīgām grūtniecēm; Osteoartrīta pacienta dzīves kvalitātes pašnovērtējums; Eelpceļu nodrošināšana; Hallux valgus; Medikamentozā aprūpe pēcoperācijas periodā; Lipidogrammas rādītāji; Kognitīvie traucējumi; Autonomija māsu praksē; Ergonomika masu praksē; Motivācija darbam Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā; Darba vides risks - sociālā aprūpe; Klausīšanās prasme (rehabitaloģija)