Sludinājumu salīdzināšanas mājaslapa “Tirgus dati” - Pērkons, Ingus Andris (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba ietvaros tiks izstrādāta tīmekļa vietne “Tirgus Dati”, kur lietotāji var ievadīt sludinājuma saiti no sludinājumu vietnēm ss.com, city24.lv un latio.lv un apskatīt informāciju par, kā arī redzēt cenas un transportlīdzekļu nobraukuma izmaiņas, īpašumiem(zemi, dzīvokļiem, mājām) un transportlīdzekļiem (mašīnām, motocikliem). Reģistrēti lietotāji pēc izvēles var saņemt arī paziņojumus par izvēlēto sludinājumu tipu izmaiņām e-pastā un “Telegram”.

The qualification work describes a website called “Tirgus Dati” where users can enter ad URL from sites ss.com, city24.lv and latio.lv and view information about the ads for property (land, apartments, houses) and vehicles(cars and motorcycles) as well as their changes in price and milage. Registered users can also receive notifications from email and Telegram
Advertisement comparing website “Tirgus dati”
Keywords: Datorzinātne; sludinājums; cena; nobraukums; vēsture; paziņojumi