Informācijas sistēmas izstrāde mazumtirdzniecības veikalam - Kasickis, Ivars (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba tēma ir „Informācijas sistēmas izstrāde mazumtirdzniecības veikalam”. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt informācijas sistēmu nelielam SIA „Baltic” mazumtirdzniecības veikalam, kas sevī ietver datorprogrammu un specializētās veikala tehnikas kompleksu. Sistēmas uzdevums ir automatizēt mazumtirdzniecības uzņēmuma informācijas plūsmas. Bakalaura darbs sastāv no 2 nodaļām. Pirmajā nodaļā ir apskatīta informācijas sistēmu teorija, otrajā daļā ir aplūkots mazumtirdzniecības uzņēmums SIA „Baltic”, kuram darba autors veido informācijas sistēmu. Darba beigās ir sniegti secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 62 lapas un tajā ir iekļautas 2 tabulas, 37 attēli un 17 literatūras avoti.

The theme of the bachelor work is „Development of information system for the retail shop”. The target of the work is to develop information system for the Ltd. „Baltic” retail shop, which include software and special shop technology, whose function will be automation of information flow in the retal company. The work is divided in two parts – in the first part is given theoretical information about information systems, in the second part bachelor work author is developing information system for the Ltd. „Baltic”. At the end of the work are given conclusions and propositions. Amount of the work is 62 pages which include 2 tables, 37 pictures and 17 bibliography sources.
Development of Information System for the Retail Shop
Keywords: Vadībzinātne