Latviešu valodas seno (16.–18. gs.) tekstu valodniecisko pētījumu bibliogrāfija (līdz 2019. gadam) - (:unkn) unknown (LU Latviešu valodas institūts, 2021)
Šī elektroniskā bibliogrāfija aptver no pētniecības pirmsākumiem 19. gadsimtā līdz 2019. gadam tapušos valodnieciskos pētījumus par latviešu valodas 16.–18. gadsimta tekstiem. Tajā apkopoti dažāda apjoma pētījumi, sākot no zinātnisko konferenču tēzēm un beidzot ar vairāku sējumu izdevumiem. This electronic bibliography covers linguistic studies dealing with early Latvian texts (16th–18th cc.) from the research on these started in the 19th c. until 2019. It comprises studies of various kinds, from conference abstracts to issues comprising several volumes.
Bibliography of linguistic studies on the early Latvian texts (16th–18th cc.) (until 2019)
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Baltic languages; Bibliogrāfija; Valodnieciskie pētījumi; Latviešu valodas senie teksti; 16.–18. gadsimta teksti