Stājas stiprināšanas iespējas ar vispārattīstošajiem vingrojumiem sporta nodarbībās 5 – 6 gadus jauniem bērniem - Butkus, Katrīna Barbara (Latvijas Universitāte, 2022)
Diplomdarba tēma: Stājas stiprināšanas iespējas ar vispārattīstošiem vingrojumiem sporta nodarbībās 5 – 6 gadus jauniem bērniem Darba autors: Katrīna Barbara Butkus Darba zinātniskais vadītājs: Mg.sc.edu Agita Klempere – Sipjagina Pētāmā problēma: Kā iespējams uzlabot 5 – 6 gadus jaunu bērnu stājas kvalitāti, mēnesi no vietas, katru sporta nodarbību laikā, pildot vispārattīstošos vingrojumus Diplomdarba mērķis: Noskaidrot 5 – 6 gadus jaunu bērnu iespējas sporta nodarbībās stiprināt stāju, izmantojot vispārattīstošos vingrojumus Atslēgvārdi: pirmsskola, sporta nodarbībās, stāja, pareiza stāja, stājas problēmas, sporta nodarbības, vispārattīstošie vingrojumi (VAV).

Diploma thesis: Opportunities to strengthen posture with general development exercises in physical education for 5 - 6 year old kids/children Diploma thesis author: Katrīna Barbara Butkus Diploma thesis advisor: Mg.sc.edu Agita Klempere - Sipjagina Main question/main problem: How to improve quality of posture in 5 - 6 year old children in month, if every physical education lesson they do general development exercises. Goal of diploma thesis: Determine 5-6year old children possibilities how they can improve posture with general development exercises. Keywords: preschool, physical education, posture, correct posture, posture problems, general development exercises.
Posture strengthening opportunities with general development excercises in physical education in 5 -6 year old children
Keywords: Pedagoģija; pirmsskola; stāja; pareiza stāja; stājas problēmas; sporta nodarbības