Nepārtrauktās integrācijas princips programmatūras izvietošanā - Bāliņš, Matīss (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbā „Nepārtrauktās integrācijas princips programmatūras izvietošanā” tiek apskatīts nepārtrauktās integrācijas programmatūras izstrādes princips un tā saistītie procesi, nosedzot visu programmas izstrādes procesu sākot ar automātisko kompilēšanas veikšanu līdz automātiskai programmatūras izvietošanai un testēšanai. Šajā darbā ir izanalizēts un ar reāliem piemēriem izklāstīts, kā nepārtrauktās integrācijas izstrādes princips var tikt ieviests un kādu pievienoto vērtību šis princips rada izstrādātājiem, testētājiem, projekta vadītājiem un klientiem. Lai sasniegtu darba konkrētos mērķus, autors ir veicis teorijas un pasaules pieredzes izpēti. Balstoties uz šo teorijas un pasaules pieredzi, autors savā praktiskajā darbā ir izpētījis un izmantojis konkrētus nepārtrauktās integrācijas rīkus sava risinājuma izveidei. Izveidotais nepārtrauktās integrācijas rīks ir radījis ietvaru , kas ļauj automātiski, cilvēkam neiejaucoties, veikt programmatūras izvietošanu. Šis darbs izanalizē un apraksta autora konkrēto pieredz un sniedz secinājumus par sasniegtajiem rezultātiem un nepārtrauktas integrācijas sniegtajām priekšrocībām.

Bachelor theses „Continuous Integration principles in software deployment” explores the principles of the continuous integration of software development and related processes, covering the entire software development process from the automatic build out to automatic software deployment and testing. Thesis studies and describes how the continuous integration principle affects the software development cycle and what are the required actions to introduce this principle in the real development environment. Bachelor theses are based in continuous integration theory, which is applied in the real practice of the author, working at the software development throughout its entire development cycle. These theses study and discuss with real life examples how continuous integration principle can be introduced and what value added it gives to software developers, testers, project managers and clients. In order to reach the objectives of these thesis author has carried out analysis of theory and world’s experience. Based on this theory and world’s experience the author has analyzed and applied in his practical work real tools of continuous integration, creating its own solution. Developed continuous integration tool has established framework, which allows carrying out automatic software deployment without interference of people. These theses analyses and describes author’s real experience and provides conclusions about achieved results and benefits of the application of continuous integration.
The principle of continuous integration in software deployment
Keywords: Datorzinātne