Polišu modulis cilvēku dzīvības apdrošināšanas sistēmai - Rubcovs, Jevgenijs (Latvijas Universitāte, 2022)
Dotais kvalifikācijas darba dokuments ir tehniskais apraksts polišu modulim cilvēku dzīvības apdrošināšanas sistēmai, kas ietver programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, testēšanas rezultātus un informāciju par konfigurācijas pārvaldību, projekta organizāciju, kvalitātes nodrošināšanu un projekta darbietilpību. “Polišu modulis cilvēku dzīvības apdrošināšanas sistēmai” ir tīmekļa lietotne, kas balstoties uz cilvēka ķermeņa masas indeksu, cilvēka vecumu un citiem rādītajiem, dod iespēju izveidot apdrošināšanas polisi, kas galvenokārt ietver dzīvības apdrošināšanas segumus, segumu cenas un apdrošināšanas periodu.

This document of the qualification work is a technical description of the policy module for a life insurance system, which includes specification of the software requirements, description of the software design, test results and information on configuration management, project organization, quality assurance and project workload. The "Policy module for human life insurance system" is a web-based application that allows you to create an insurance policy based on a person's body mass index, age and other indicators. In turn, the insurance policy document mainly includes life insurance coverages, coverage prices and insurance period.
Policy module for human life insurance system
Keywords: Datorzinātne; dzīvības apdrošināšana; polise; skriptu žurnāls; tīmekļa lietotne; apdrošināšanas segumi