Littera Scripta, Nr. 9: Jauno filologu rakstu krājums - Latvijas Universitāte. Rusistikas centrs (LU Akadēmiskais apgāds, 2017)
Krājumā apkopoti materiāli no LU Rusistikas centra organizētās starptautiskās zinātniskās konferences “Valoda, mīts, folklora, literatūra, komunikācija: virs robežām” (2016. gada 3.–4. novembrī).
Littera Scripta, Nr 9: Научные труды молодых филологов.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Slavic languages::Russian language; Inga Gaile - personība un daiļrade; Latīņu kāzu dzeja - 17. gs.; имя собственное - былина; Л. Стерн «Сентиментальное путешествие по Франции и Италии»; вербально-визуальная вышивка; В.Я. Брюсов - символизм; Серебряный век; антропонимы - сказки; рекламный текст - IXX-XX вв.; М.М. Бахтин - драматургический паратекст; Илья Эренбург - миф о Европе; «Холодный дом»; восприятие слова