E-pasta pakalpojumu nodrošināšanas platformas "cartero.io" prototipa izstrāde - Pliska, Georgijs (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis ir aprakstīt e-pasta pakalpojumu nodrošināšanas platformas “cartero.io” prototipa izstrādi. Prototipa mērķis ir parādīt kā var izskatīties un funkcionēt sistēma, kura ļautu jebkurai personai, ar vai bez tehniskām zināšanām, ar dažiem klikšķiem izveidot sev privātu serveri, uz kura tiek automātiski uzstādīta e-pasta servera programmatūra ar administratīvo vidi, kas ļauj rediģēt un konfigurēt e-pasta piegādes sistēmu. Sistēma sastāv no 3 moduļiem – lietotāju, finanšu un serveru.

The aim of the qualification work is to describe the development of the prototype of the e-mail service platform "cartero.io". The purpose of the prototype is to show how to make a system that would allow any person with and without technical knowledge to create their own private server on which the e-mail server software with administrative interface is installed and allows one to edit and configure e-mail delivery system. The system consists of 3 modules - user, financial and server.
Development of E-Mail service platform "cartero.io" prototype
Keywords: Datorzinātne; Go; prototips; e-pasts; Vue,js