Gliemeži un gliemenes - Rudzīte, Mudīte; Rudzītis, Māris; Latvijas Universitātes Muzejs (My University, 2019)
Buklets "Gliemeži un gliemenes" iepazīstina ar Latvijas Univeraitātes Muzeja Zooloģijas kolekcijās apskatāmajiem gliemežiem un gliemenēm, to veidiem, formām, un personām, kas šādas kolekcijas ir vākuši un dāvinājuši Latvijas Univeraitātes Muzejam. Bukletu ilustrē Latvijas Universitātes Muzeja kolekciju paraugu fotogrāfijas.

The booklet "Gastropods and bivalves" introduces the gastropods and bivalves displayed in the Zoological collections of the Museum of the University of Latvia, their types, shapes, and the persons who collected and donated such collections to the Museum of the University of Latvia. The booklet is illustrated with photographs of samples from the collections of the Museum of the University of Latvia.
Gastropods and bivalves
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology; zooloģija; gliemeži; gliemenes; Latvijas Universitātes Muzeja Zooloģijas kolekcija