Mobilā lietotne garderobes pārvaldei - “Keitas Skapis” - Obolevičs, Henrijs (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāta mobilā lietotne garderobes pārvaldei “Keitas Skapis”, kas sniedz iespēju izveidot apģērbu kategorijas, pievienot tām apģērbus un norādīt to īpašības. Lietotne darbojas ar CRUD principu, un ietver sevī dažādu funkcionalitāti, piemēram, apģērbu meklēšanu un filtrēšanu, to pievienošanu dienām, mīļāko apģērbu saglabāšanu, kā arī netīro un mazgāšanā esošo apģērbu izsekošanu, lai apģērbu pārvaldīšana būtu loģiska un praktiska. Lietotne pilnībā izstrādāta ar Swift programmēšanas valodu, un darbojas iPhone un iPad ierīcēs.

As part of the qualification work, a mobile application for wardrobe management “Keitas Skapis” was developed, which provides the ability to create clothing categories, add clothes to them and specify their properties. The application works on the CRUD principle, and includes various functionalities, such as searching and filtering clothes, adding them to days, saving favourite clothes, as well as tracking dirty and washing clothes, so that clothing management is logical and practical. The application is fully developed with the Swift programming language, and works on iPhone and iPad devices.
Mobile application for wardrobe management - “Keitas Skapis”
Keywords: Datorzinātne; Swift; SwiftUI; iOS; CRUD; lietotne